SKRETTING CUP

Skole/klasseturnering for 3. og 4. klasse

 

Skretting Cup 2015 vil bli arrangert 30.10.15. Påmeldingsfrist kommer vi straks tilbake med.

 

Nedenfor kan du se programmet fra 2014.

 

Norges Håndballforbund Region SørVest, i samarbeid med Viking Stavanger Håndball og Skretting AS gjentar fjorårets suksess og har gleden av å invitere alle 3. og 4.klasser i Stavangerområdet til håndballdag 13. november i Stavanger Idrettshall.

Hver skoleklasse får tre skoletimer med håndballmoro

● 1 time teknisk trening

● 1 time spillrelatert trening

● 1 time kampaktivitet

Håndballprofiler fra Viking Stavanger Håndball og idrettsfaglige elever fra videregående skole vil være instruktører og veiledere denne dagen. Lærer som ønsker inspirasjon og ideer til hvordan du kan få gode håndballøkter i skolen, vil også ha stort utbytte av denne dagen. Du får utdelt øktplanen som brukes og vi legger vekt på at de øvelsene som brukes denne dagen, også skal kunne gjennomføres i en liten gymsal.

 

Påmelding og eventuelle spørsmål til nhf.rsvn@handball.no.

Påmeldingsavgift kr 300 pr klasse. Bindende påmelding.

Påmeldingene registreres i den rekkefølgen de kommer inn. Dersom det blir flere påmeldte enn hva det er kapasitet til å ta i mot, gjelder prinsippet om «førstemann til mølla». Faktura sendes til skolen når håndballdagen er avsluttet. For å få maks inspirasjon denne dagen, oppfordrer vi elevene til å komme og se Viking HK mot Strindheim påfølgende søndag, 17. november kl. 18:00.

Før kampen er det pizzafest og utdeling av deltakerpremier til elevene som har

deltatt på Skretting Cup.

 

Velkommen!

Hilsen NHF Region SørVest Viking Stavanger Håndball Skretting AS