VISJONEN er klar, viljen og lysten er der – NÅ TRENGER VI DIN STØTTE!

 

Viking Håndball er en av Norges største håndballklubb for gutter, og aldri før har klubben hatt en større og bedre breddeavdeling. Halvparten av spillerne i A-troppen er rekruttert fra egen klubb, og vi har flere spillere som er landslagsaktuelle på forskjellige aldersnivå.

Gunnar Blombäck – en dyktig og profesjonell topptrener, trente også Viking Håndball i sin storhetstid på 90-tallet. Den gang spilte vi i Champions League, semifinale i Cupvinnercupen og kvartfinale i EHF-cupen. Nå er Gunnar og HELE VIKING klar for å komme tilbake til norsk topphåndball og ut i Europa.

”Topp Norge/Europa 2018” er vår kortsiktige og ambisiøse visjon, og sammen med støtten fra Viking Bredde, sponsorer og entusiastiske støttespillere skal vi klare det.

Håndball scorer skyhøyt blant det norske folk på interesse, positivt omdømme og sunne forbilder! Undersøkelser sier også at bedrifter får MYE MER IGJEN for sponsorpenger som brukes på håndball enn andre toppidretter.

Har du lyst å bli med på en helt fantastisk reise?

Les mer om Viking Elite sine sponsorpakker under Vikingpakken – evt. ta kontakt med Viking Bredde om spørsmål ved sponsing.