Skretting

Sponsor

 

Skretting er verdens ledende fiske- og rekefôrprodusent – har virksomhet i fem verdensdeler og produserer årlig over 1,8 millioner tonn fôr.

 

Gå til Skretting sine nettsider

Playdesign

Sponsor

 

PlayDesign er et personlig designbyrå som utvikler inspirerende merkevarer.

Våre fokusområder er logo/identitet, emballasjedesign og gründere. Vi utvikler sterke identiteter og gode verktøy for bedrifter, produkter og tjenester.

Er du gründer eller etablert i markedet? Vi hjelper med alt fra logo/identitet, nettside, emballasjedesign og salgsmateriell.

 

Gå til Play Design sine nettsider

Westco Miljø

Sponsor

 

Rogalands ledende miljøbedrift innen håndtering av næringsavfall. Westco Miljø disponerer 57 biler og mer enn 9000 kildesorterings-enheter som avfallsbeholdere, containere i alle størrelser og presseløsninger.

 

Gå til Westco sine nettsider

PostNord

Sponsor

 

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør nordiske selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige.

 

Gå til PostNord sine nettsider

Bjørnson

Sponsor

 

Bjørnson er et av Norges ledende private psykologfaglige miljø. Siden 2001 har vi bidratt til utvikling og økte prestasjoner i privat næringsliv og offentlig virksomhet. Dette gjør vi ved å styrke våre kunders humankapital gjennom blant annet lederutvikling, teamutvikling, arbeidsmiljøutvikling, rekrutteringsstøtte, konflikthåndtering og psykologsamtaler.

 

Gå til Bjørnson sine nettsider

Asetz Insight

Sponsor

 

EY Ernst & Young

Sponsor

 

EY er en ledende global aktør innen revisjon, skatt og avgift, transaksjoner og rådgivning.

 

Gå til EY sine nettsider

House of Yarn

Sponsor

 

House of Yarn er et norsk merkevarehus og totalleverandør av kvalitetsgarn, design og accessoirer til både faghandelen og kjedebutikker

 

Gå til House of Yarn sine nettsider

Stavanger Idrettsklinikk

Sponsor

 

Er du idrettsutøver eller mosjonist? Eller ønsker du deg bare et sprekere liv? På Stavanger Idrettsklinikk ønsker vi å hjelpe deg med å få ut potensialet ditt, samt oppnå best mulig resultater på ulike arenaer i livet. Våre terapeuter og trenere samarbeider tett for å hjelpe deg på best mulig måte.

 

Gå til Stavanger Idrettsklinikk sine nettsider

BOA Flooring

Sponsor

Bo Andrén Norge AS har mer enn 40 års fartstid i bransjen. Vi er en stabil, familieeid aktør med over 80 ansatte som brenner for faget og for alltid å gjøre våre kunder fornøyde. Vi er en pliktoppfyllende, kompetent og profesjonell samarbeidspartner for norske utbyggere og privatkunder. Vi er kjent som gulvspesialisten som konsekvent leverer produkter av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Vi vil at kunder som kontakter oss skal bli møtt med en genuin interesse og faglig innsikt, som kan løfte deres prosjekter til et nytt nivå.

BOA FLOORING er vårt eget brand. BOA FLOORING står for vår komplette totalleveranse som gjør oss unike i vårt marked.

 

Gå til BOA Flooring sine nettsider

Scantrade

Sponsor

 

Scantrade er et sportsgrossistfirma med hovedkontor og lager i Vennesla, 15 km nord for Kristiansand. Vi forhandler merkevarene Umbro, Mizuno, Lowa, Nordica tekstil, H2O og Proline. Totalt er vi 58 ansatte hvorav 11 distriktsselgere (03/2014). Vi betjener kjeder og ca. 1000 kunder i Norge.

 

Gå til Scantrade sine nettsider

Kai Hansen

Sponsor

 

Kai Hansen er ett av Norges største trykkerier.

Gjennom 50 år har bedriften tilegnet seg mye god kunnskap gjennom flinke fagfolk, samt kunder med høye krav til sluttproduktet. Det har vært viktig for bedriften å kontinuerlig utvikle, og å ta i bruk
ny teknologi. Dette for å kunne tilby kosteffektive løsninger av høy kvalitet.

Vi produserer alt av trykksaker som magasiner, bøker, magasiner, hefter, foldere, brosjyrer, merkelapper, flyere, konvolutter, permer,
kataloger osv. I tillegg produserer og leverer vi alt av storformat, skilt, dekor, tekstiler og profileringsartikler. Vi har det meste av produskjonen i eget hus, noe som gir oss god kontroll på kvaliteten.

 

Gå til Kai Hansen sine nettsider

Intersport Amfi Madla

Sponsor

 

Intersport Amfi Madla har et bredt utvalg av sportsartikler. Vi har et stort utvalg av sykler, ski, løpesko, treningstekstiler, friluftstekstiler og motetekstiler.

 

Gå til Intersport sine nettsider

Uego

Sponsor

 

Uego-prosjektet handler om å ha det gøy samtidig som du kan gjøre noe bra for andre. Det handler også om å gjøre noe sammen med noen du ikke pleier å være så mye med og så handler det om å bli med på kule konkurranser.

 

Gå til Uego sine nettsider

Scandic Forum

Sponsor

 

Scandic Forum har 182 romslige rom med et komfortabelt arbeidsområde med skrivebord. Mange av rommene er handikap-vennlige for gjester med og uten spesielle behov. Vi tilbyr 5 møterom og kan også organisere større arrangementer på Stavanger Forum konferansesenter.

 

Gå til Scandic Forum sine nettsider

Euroskilt

Sponsor

 

Euroskilt AS er markedsleder i Norge innen trafikksikkerhetsmateriell, og er en betydelig aktør innen utemiljø- og avsperringsprodukter som; benker, sykkelstativ, bommer og rekkverk.

 

Gå til Euroskilt sine nettsider

Øster hus

Sponsor

 

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og står bak mange vellykkede byggeprosjekter. Øster Hus bygger boliger der folk vil bo, og vi har et tilbud for de aller fleste!

Gå til Øster hus sine nettsider