Viking Bredde

Viking Bredde er ungdomsavdelingen i Viking Håndball, og her spilles det i aldersbestemte lag. I tillegg har vi Superlaget og 3. divisjonslaget. Viking Håndball er en håndballklubb for gutter, med unntak i Superlaget. Grunnen til dette er at det for lenge siden ble inngått en avtale med Hinna Håndball som driver på i samme område. Hinna har kun jenter, mens Viking kun gutter.

Spilleglede, samhold og vinnerinstinkt er viktige ord i Viking Bredde. Hos oss skal vi ha plass til alle – de som vil spille håndball for moro skyld, og de som ønsker å satse.
Det er viktig for oss at alle spillerne har en sjanse til å lykkes innen håndballen. Noen har et naturlig talent, og er gode som 12 åring, mens andre har et treningstalent og trenger noen ekstra år på seg. Viking Bredde skal hver sesong levere nye spillere til Viking Elite, og da er det viktig å være klar over denne situasjonen.

 

Aldri før har vi hatt en bedre bredde-avdeling, og vi gleder oss til å følge utvikling på spillerne og klubben framover.

 

 

 

Link til plakat:  Bringserien 5. mars 2017 – Stavanger Idrettshall